Human Design Essentials cursus

In de Human Design Essentials cursus neem ik je mee in alle energietypes, de bijbehorende strategieën, het niet-zelf thema, signature feeling, alle 8 innerlijke autoriteiten en je ontvangt een een kruispuntmeditatie. Dit is mijn go-to meditatie als ik keuzes wil maken vanuit mijn innerlijke autoriteit. Hij snijdt door de twijfel heen en laat je voelen wat de richting is voor jou.

+ Je krijgt nu een gratis bonus:

- De masterclass "manifesteren vanuit jouw unieke blauwdruk" t.w.v. €47,-Human Design Essentials cursus

Maartje

''Tijdens de breathwork sessie wist Clenda mij een super veilig gevoel te geven. Ze heeft een fijne energie en laat je compleet ontspannen. Tijdens de sessie rolden de tranen over m’n wangen en dat voelde zo goed. Er komen dingen los waarvan je niet eens wist dat ze in je zaten. Het werd me duidelijk welke gedachtepatronen en overtuigingen mij in de weg zitten. De dagen erna voelde ik nog steeds dat er veel los kwam en dat heb ik allemaal toegelaten. Clenda begeleid je door het proces heen, dus je doet dit niet alleen. De sessie voelde enorm helend. Tijdens, maar ook achteraf. Ook al ben je hier niet mee bekend, ik zou het zeker een keertje proberen.'' ❤️

Brit

“Het voelde alsof je mijn ziel, het kleine meisje in mij, hetgeen wat borrelde, een stem gaf. Alsof je even bij mij binnen had gekeken en alles zo simpel en duidelijk kon samenvatten. Wat ik zou zeggen tegen iemand die twijfelt over een reading bij Clenda is, DOEN! Als het borrelt ga ervoor, als je twijfelt ga ervoor, voed je nieuwsgierigheid want het is het waard, jij bent het waard, je kan er alleen maar rijker van worden! Ik ben je dankbaar voor je tijd, je kennis en je fijne zijn!”

Maaike

“Wauw, lieve Clenda, wauw. Ik wil zoveel tegen je zeggen, maar ik weet niet waar te beginnen. Na een sessie met jou voelde ik mij zo krachtig & liefdevol. Je hielp mij zo praktisch en ik vond de antwoorden in mezelf, maar wel door jou. Ik weet nu nog beter wie ik in essentie ben en ik had oneindig veel herkenning momentjes.”

Iris

“Heerlijk hoe Clenda alles aan je uitlegt. Alsof ze mijn gebruiksaanwijzing voorlas. Ik ben al best ver qua persoonlijke ontwikkeling en leer mezelf elke keer weer beter kennen, maar een Human Design reading is magisch. Mijn Human Design reading heeft de puntjes op de i gezet. Heel bijzonder.”